آموزش بستنی نیتروژنی

از این روش طبخ بستنی در جهان به عنوان روش پنج دقیقه ای برای تهیه بستنی شگفت انگیز نام برده می شود. بدون مواد افزودنی، اسانس و …  ،تنها چیزی که شما برای آموزش بستنی نیتروژنی نیاز دارید کمی ازت مایع (-320 درجه فارنهایت)، مقداری مواد ساده در دسترس و اشتها آور برای کشف این علوم غذایی است. برای یادگیری اسرار طبخ و استفاده بی خطر از نیتروژن مایع، خواندن را ادامه دهید تا یکی از مرسوم ترین دسر های جالب و مرسوم جهانی را تهیه نمائید.

_ برای آموزش در زمینه بستنی نیتروژنی و راه اندازی آن با ما در تماس باشید.


ساخت بستنی نیتروژنی

ابتدا باید گفت که نحوه ی طبخ بستنی نیتروژنی تفاوتی زیادی با بستنی های عادی که میخوریم ندارد تفاوت اصلی آن در نحوه و روش درست کردن آن است و همچنین مزیت فاقد مواد افزودنی آن است، در آموزش بستنی نیتروژنی در طول طبخ بستنی این حس را پیدا می کنید که در میان ابرهایی از دود قرار گرفته اید که حسی حال جالبی را به ما می دهد،

_ برای مشاهده کلیپ های بیشتر در همین زمینه روی لینک همین لینک کلیک کنید.

مبانی اصلی نیتروژن مایع

بیایید با سؤالاتی که پرسیده می شود شروع کنیم: نیتروژن مایع چیست و از کجا آن را دریافت می کنید؟ ذهن خود را به آزمایشگاه شیمی ببرید … ما ممکن است از کلاس علوم بخاطر داشته باشیم که اکثر هوایی که تنفس می کنیم ازت (حدود 78٪) است که 20٪ آن اکسیژن است و 2٪ بقیه پتانسیل گاز است. نیتروژن مایع -320 درجه فارنهایت یا -196 درجه سانتیگراد است (به عبارت دیگر سرد است). در حالی که ازت مایع برای بسیاری از کاربردهای مرتبط با دما استفاده می شود، برای انجماد مواد غذایی بسیار مفید است زیرا نیتروژن بی بو ، بی رنگ و بی مزه است.

_ برای مشاهده فیلم در زمینه بستنی نیتروژنی روی لینک صورتی کلیک نمائید.

نکات ایمنی 

خوب ، یک نکته مهم در زمان استفاده از نیتروژن مایع که اگر دقت نکنید خطرناک است. مواظب باشید که نیتروژن را به مدت زیاد لمس نکنید، زیرا می تواند به راحتی بافت را منجمد کرده و آسیب جدی وارد کند. به همین دلیل است که به راحتی در دسترس عموم نیست، و شما باید قبل از شروع آموزش بستنی نیتروژنی برخی آموزش های اساسی در مورد نحوه اداره نیتروژن مایع را کسب کنید. همانطور که آقای حسینی هشدار می دهد ، “در حد امکان نگذارید که نیتروژن مایع پوست شما را لمس کند، و حتماً دستکش بپوشید، پس اگر به طور صحیح استفاده نشود، می تواند خطرناک باشد.

آموزش بستنی نیتروژنی

_ برای مشاهده فیلم در زمینه ی بارمن و باریستا روی لینک صورتی کلیک نمائید.

روش های ساخت بستنی نیتروژنی

صدها و صدها دستور العمل برای طبخ و آموزش بستنی نیتروژنی وجود دارد، بنابراین فقط باید یک مورد دلخواه خود را پیدا کنید. اما یکی از مزایای تهیه بستنی با استفاده از نیتروژن مایع این است که می توانید فقط در چند دقیقه بدون فیریز کردن مواد آن را درست کرده و میل بفرمائید.

شما میتوانید نحوه ساخت و طبخ این نوع بستنی را در زمان کوتاهی فرا گرفته و حرفه ی خود را راه اندازی نمائید, پس اگر بستنی فروشی دارید و یا میخواهید تازه آن را راه اندازی کنید و یا به فکر را تندازی آن در کافه خود هستید, ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم, یا در این زمینه همکاری کنیم

_ برای کسب اطلاعات بشتر باما در تماس باشید.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp