بارمن تولد

یک بارمن تولد خوب، جدا از دانستن انواع نوشیدنی های مقطر، شامل کوکتل و موکتل، در تهیه و مخلوط کردن نیز باید از روان شناسی و همدلی خوبی برخوردار باشد. آنها باید گوش دهند، ببینند و مشاهده کنند. ترجیحات مشتری را بشناسند و آنها را مانند شخصیت اصلی تجربه خود احساس کنند.

_ برای مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.


ویژگی های بارمن

بارمن ، یک عنصر اساسی و غیر قابل تعویض در تمام نوارهای کوکتل و موکتل است، حرفه بارمن نمی تواند در طی چند ساعت بداهه نوازی یا آموخته شود. نه تنها یک بارمن تولد باید دانش گسترده ای در مورد انواع نوشیدنی مقطر ، شامل کوکتل و موکتل، تهیه و مخلوط کردن آنها داشته باشد. اما از همه مهم تر، او باید با روانشناسی و همدلی که حرفه به آن نیاز دارد، در تماس باشد. گوش کند، ببیند و مشاهده کند. سلایق مختلف مشتریان را بشناسید و آنها را به عنوان شخصیت اصلی تجربه خود حس کنید. اما مهم تر از همه ، صفاتی که او را نسبت به دیگران متمایز می کند، فداکاری و اشتیاق او خواهد بود.

وظایف بارمن

بارمن تولد وظیفه تهیه و سرو نوشیدنی برای مشتریان را بر عهده دارد. به منظور ایجاد نوشیدنی های کلاسیک و نو آورانه مطابق با نیازها و انتظارات مشتریان قادر به ترکیب و mix مواد با یکدیگر هستند. از مهم ترین وظایف بارمن تعامل با میهمانان مراسم و اطمینان از میزان ظرفیت هر یک از آنها در بار یا سالن مراسم است.

بارمن تولد باید تعادل مهمانی را همزمان با مخلوط کردن و سرو کردن نوشیدنی ها به میهمانان به روشی دوستانه و کارآمد حفظ نماید.

_ برای مشاهده  کلیپ در زمینه بارتندر مهمانی روی لینک صورتی کلیک نمائید.

تعریف مختصر میکسولوژی

در ابتدایی ترین تعریف می توان گفت ترکیب کردن نوشیدنی ها با علم روز و یا اصطلاح دیگری برای مخلوط کردن نوشیدنی ها است و همچنین میکسولوژیست اصطلاح دیگری برای بارمن است. با این حال، میکسولوژی به طور کلی به عنوان یک مطالعه توصیه شده و عمیق از هنر و صنعت نوشیدنی های ترکیبی (کوکتل و موکتل) به شمار می رود. 

در فرهنگ لغت مریام وبستر سال 1872 از میکسولوژی به عنوان هنر یا مهارت تهیه نوشیدنی های مختلف تعریف می کند.  و خاطرنشان می کند که این اصطلاح برای اولین بار در سال 1825 ثبت شده است.

بارمن

اصول اساسی بارمنی

اصول بارمنی بسیار شبیه به پخت و پز است و شباهت های زیادی را در آن مشاهده خواهید کرد. مشابه پخت و پز، مهمترین و مهمترین چیز در هر نوع موکتل یا نوشیدنی، کیفیت مواد تشکیل دهنده یا اجزای کوکتل است. اجزای با کیفیت خوب ، اولین قدم به سمت یک کوکتل با کیفیت عالی است. یک پوره میوه ای با کیفیت خوب ، مانند پوره های کوکتل و شربت Funkin ، آب میوه تازه، گیاهان تازه و … از جمله موارد اولیه ای است که در هر دو حرفه یکسان می باشد


 

برچسب گذاری توسط ,

1 دیدگاه در “بارمن تولد

  1. Sweet website, super pattern, very clean and utilize pleasant. Heather Fabio Mojgan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp